Wow! Gambar Ahya Rosli Mandi Naked Di Bath Tub Sungguh Mengghairahkan....


Ahya Rosli


Baru sahaja melangsungkan pernikahan dengan Shahirah Philip, usahawan produk minuman kesihatan, Slim Belly iaitu pada 29 Mac 2019 yang lalu, model dan pelakon Ahya Rosli telah memuatnaik sebuah foto dengan pose yang sungguh erotik dan mengghairahkan di Instagram. 

Foto tersebut menampilkan aksinya sedang mandi di dalam bath tub tanpa seurat benang pun. Amboi...daringnya Ahya. Tak takut kena lahar dengan netizen yang mulut puaka ke? 

Menariknya, bath tub itu pula telah dipenuhi dengan ratusan kelopak bunga Mawar yang bertaburan, ia menambahkan lagi feel dan suasana yang romantik di dalam kamar mandi yang berwarna keemasan itu. 

Menurut, Ahya Rosli yang juga merupakan anak lelaki kepada seniwati Normah Damanhuri ini menberitahu bahawa isterinya itu yang meminta dia 'belanja' gambar tersebut. 

Dia juga memberitahu bahawa ia merupakan satu kejutan daripada isterinya. Barangkali apa yang dimaksudnya Ahya ialah 'effort' Shahirah menghias bath tub tersebut yang sama sekali di luar jangkaannya. 

Apapun, dengan tubuh yang sasa serta kulit sawo matang yang sekata cantik, pasti adalah netizen yang tidak senang duduk nanti bila melihat Ahya dengan pose yang erotik dan mengghairahkan itu. 

Bawa bertenang ya.. 

Yang penting team Youth Connect ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan Selamat Pengantin Baru buay Ahya dan Shahirah. Semoga kalian berdua akan bahagia mengemudi perkahwinan ini...